Bereken hier uw transitievergoeding

Indien u wordt ontslagen heeft u in de meeste gevallen recht op een transitievergoeding, ook wel ontslagvergoeding genoemd. In bepaalde gevallen heeft u zelfs recht op een transitievergoeding indien u zelf ontslag wilt nemen. Wilt u weten of u recht heeft op een transitievergoeding bij ontslag op eigen initiatief? Bel dan naar: 085- 130 2456. Het eerste gesprek is altijd gratis. 

Vul uw gegevens in de onderstaande rekentool om de hoogte van uw transitievergoeding te berekenen. Onze rekentool berekent de transitievergoeding krachtens de artikelen 7:673, 7:673a en 7:673d van het Burgerlijk Wetboek. Doorslaggevend bij de berekening is de lengte van uw dienstverband en de hoogte van uw bruto maandinkomen. Wilt u weten of ontslag in uw situatie is toegestaan en wat u kunt doen? Bel direct naar:  085- 130 2456 voor gratis advies.

Vragen?

Heeft u vragen? Bel dan vrijblijvend naar: 085- 130 2456. Heeft u een vaststellingsovereenkomst of een beëindigingsovereenkomst gekregen van uw werkgever? Wij controleren uw vaststellingsovereenkomst geheel gratis. Mail  uw overeenkomst naar: info@odh-legal.nl of bel ons voor meer informatie.

Toelichting

Stap 1: Vul in de rekentool uw leeftijd. 

Stap 2: Vul het aantal dienstjaren in bij uw huidige werkgever.

Stap 3: Vul uw bruto maandinkomen in. Dit is inclusief uw vakantiegeld, eventuele vaste eindejaarsuitkering, ploegentoeslagen, overwerkvergoedingen, bonussen, winstuitkeringen en variabele eindejaarsuitkeringen.

Let op: de maximale transitievergoeding voor het jaar 2018 bedraagt: € 79.000. Voor het jaar 2019 bedraagt de maximale transitievergoeding: € 81.000.

 

De transitievergoeding als onderdeel van de vaststellingsovereenkomst

De transitievergoeding is een onderdeel van de vaststellingsovereenkomst. De vaststellingsovereenkomst behoort bij het ontslag met wederzijds goedvinden en is niets minder dan een schriftelijke overeenkomst/contract met bepalingen omtrent de afwikkeling van het ontslag. 

De vaststellingsovereenkomst wordt vaak gebruikt bij ontslag op staande voet. Heeft u een vaststellingsovereenkomst gekregen van uw werkgever? Neem dan niet onnodig risico’s bij de afwikkeling van uw ontslag. Maar laat uw vaststellingsovereenkomst door een van onze gespecialiseerde advocaten controleren. Controle van uw vaststellingsovereenkomst is bij ons gratis. Bel naar: 085- 130 2456 of mail uw overeenkomst naar info@odh-legal.nl

Vaststellingsovereenkomst controleren
transitievergoeding berekenen

Wat u van ons kunt verwachten

  • Gratis eerste check van uw vaststellingsovereenkomst
  • Gratis eerste gesprek
  • Hogere en maximale transitievergoeding
  • Gespecialiseerde advocaten 

De hoogte van de transitievergoeding is wettelijk bepaald, maar indien sprake is van een ontslag met wederzijds goedvinden zijn partijen vrij om te onderhandelen over de hoogte van de vergoeding. Onderhandel niet zelf, maar laat een ervaren specialist dit doen. Wij onderhandelen meer dan 15 jaar met werkgevers over de hoogte van de ontslagvergoeding. Bel naar: 085- 130 2456 en laat ons het onderste uit de kan voor u halen. In 99 procent van de gevallen verhalen wij de kosten op de werkgevers en is het voor onze cliënten gratis.