Arbeidsconflict

Een geschil met uw werkgever of werknemer?

Bent u met uw werkgever of werknemer in een arbeidsconflict verzeild geraakt en weet u niet wat u te wachten staat? Voor zowel de werkgever als werknemer kan een arbeidsconflict tijdrovend zijn. Een (dreigend) arbeidsconflict draagt veel spanning met zich mee en kan gemakkelijk escaleren. De sleutel tot succes in het voorkomen van escalatie is tijdig actie ondernemen. 

Win juridisch advies in over de vervolgstappen en geef het conflict niet de ruimte om invloed te hebben op uw gezondheid. Veel werknemers worden namelijk ziek door een arbeidsconflict. 

Gratis advies

Bel naar: 085- 130 2456 voor een gratis eerste gesprek/intake. 

Twijfel niet om contact op te nemen, want hoe langer u wacht, des te meer het conflict kan escaleren. Een geëscaleerd conflict is moeilijker op te lossen en kan u uw baan of veel geld kosten. Weet wat u rechten zijn en wat u te wachten staat bij een arbeidsconflict. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Bel ons voor een gratis eerste advies.

arbeidsconflict wat te doen?

Handige tips voor werknemers

 1. Onderteken niets, hiermee kunt u uw rechten verliezen.
 2. Verzamel bewijsstukken.
 3. Meld u ziek als de situatie verergert en u eraan onderdoor gaat.
 4. Werk mee aan oplossingen.
 5. Onderneem tijdig actie.
 6. Lok een conflict niet zelf uit.
 7. Bel naar: 085- 130 2456 voor gratis advies over de vervolgstappen.
tips bij arbiedsconflict

Wat u van ons kunt verwachten

 • Betaalbaar en deskundig advies
 • Resultaatgericht
 • Gratis eerste advies
 • Meer dan 88 % slagingskans
 • Geen onverwachte kosten achteraf

Laat u bijstaan tijdens het arbeidsconflict door een arbeidsrecht jurist of advocaat voor de beste resultaten. Onze advocaten hebben meer dan 15 jaar ervaring. Wij proberen de kosten te verhalen op uw werkgever zodat u gratis wordt bijgestaan door ons,

Wij stoppen niet totdat u tevreden bent. Wij beloven u bovendien uw zorgen te ontnemen.  Laat het niet zover komen dat u uw baan verliest of geen loondoorbetaling krijgt. Bel naar: 085- 130 2456 om uw situatie te bespreken en voor advies op maat. Het eerste gesprek is geheel gratis.